Inner goddess awakens

imagesCAUOKKPU

Det är knappt så jag törs skriva. Det brukar alltid bli pannkaka av alltihop då när jag uttalar orden, men jag kan som inte låta bli.

Det är ganska typiskt ändå. Jag kom till en plats där jag kände mig ganska nöjd med hur saker var. Mitt liv kändes bra och jag såg fram emot projekt som skulle hålla min känsla av ensamhet i schack. Jag skulle vara för upptagen för att hinna fundera, jag skulle få en paus från mig själv. Jag la bud på ett hus. För jag orkar nämligen inte vänta på att hitta någon att göra det med. Samma dag som jag gjorde det var det någon som sa: Vänta bara och se! Nu för att du tar det här beslutet kommer Murphy att göra ett besök och se till att du träffar någon. Och det har jag… Jag tänker däremot inte göra samma misstag som med Snäckan att ge det alltför stor betydelse alltför tidigt.

En av de saker jag saknade med Snäckan var känslan av passion. Han var en varm och trygg person, men jag saknade hettan. Jag saknade att känna att jag var åtrådd, att han ville ha mig, att han inte kunde hålla händerna ifrån mig. Han tyckte att han inte hade utrymme att vara som en tonåring, vad det nu ska betyda. Med det nya stjärnskottet får jag allt det där och mer därtill!! På fler än ett sätt har han helt klart förtjänat namnet Mr Handyman.

Ni som läst Fifty Shades of Grey vet vad jag menar när jag säger att han definitivt har väckt upp min inre gudinna, men utan s&m-delen. Hon har slumrat som Törnrosa och bara vaknat lite halvt ibland, men ganska snabbt somnat igen när inget större intresse väckts. Nu är hon så vaken hon kan bli och dansar omkring därinne i spänd förväntan. Han är den värsta retstickan jag någonsin träffat och har gjort det till en sport att skicka barnförbjudna sms när jag är på jobbet. Kontrollfreaket i mig har förut tyckt att sånt där är lite jobbigt och inte helt uppskattat, men han har ett sätt som gör att jag börjat lätta på alla mina lås och bojor. Och när det sker har jag upptäckt att det här är väldigt kul! Jag vågar släppa garden och en hel del hämningar och bara njuta av stunden och ha roligt.

Innan vi sågs första gången var jag ganska skeptisk. Med den senaste dejten i färskt minne, där man byggt upp en förväntan och förhoppning och så klickar man inte alls. Det gjorde mig så trött ända in i själen, och jag gick väl lite in med inställningen att detta skulle bli samma sak. Jag sa åt mig själv redan innan att efter den här dejten SKA jag lägga ner helt och inte på något sätt låta mig luras in i det igen. Så kom han… Och klicket var ett faktum.

Han kysser som en gud, han vet hur han ska röra vid mig och han är het 😉 Efter att ha varit med hyffsat vältränade killar ända sedan den första och att sen träffa någon som Snäckan som inte passade in i bilden av vad jag var van vid, öppnade mina sinnen en hel del. Det tog bort mycket av det ytliga i mig som jag vet finns där och faktiskt är ganska öppen med. Jag försöker inte förneka det och jag har alltid haft en vilja att få det att försvinna, växa upp och lära mig att älska från djupet. Med Snäckan lärde jag mig. Mina händer vande sig och eftersom Snäckan är den kropp jag känt senast var jag inställd på det även nu. Så när mina händer kände varm hud under Mr Handymans tröja och hans rörelser avslöjade muskler direkt under huden blev det lite av en chock. Men en trevlig sådan. För jag kan ju lätt konstatera: jag älskar muskler! Det har ingenting med ytlighet att göra, det är bara känslan av dem när man rör vid någon, jag kan inte ens riktigt förklara det. Jag bara älskar det! Och min inre gudinna gör en liten piruett…

Annonser

3 tankar om “Inner goddess awakens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s