HotLegs

cronthighs2_thumb

I väntan på dig tänker jag roa mig…

Då föregående inlägg var ganska mörkt och tråkigt tänkte jag att jag måste ljusa upp tillvaron lite 🙂

Han är ju som söt. Han blir sötare för varje dag som går. Och hetare. I början var det hans sätt att se på mig i smyg när han trodde att jag inte såg som väckte något. Sen började vi prata lite smått när ingen annan öppnade käften på fikarasterna och då vaknade lite mer. Men så tog sommaren slut och han gick tillbaka till skolan. Just det! Skolan. Här vaknade lite kluvenhet. Han pluggar ännu, men han pluggar till ingenjör. Så han är hyffsat smart, men ung så ung. Dessutom var jag ganska uppe i att ta tillvara på dagarna jag hade kvar med Mafi.

Så när bäst-före-datumet för mig och Mafi passerat kom han tillbaka. Nu som timanställd som kommer och går lite som han vill och pluggar sin sista termin parallellt med jobbet. Och nu har jag tid att spendera som tidigare tillägnades mitt hopplösa fall av olycklig kärlek. Tajmingen är ju ypperlig och han är precis vad jag behöver.

Jag trodde att Valpen skulle bli mitt lågvattensmärke när det gäller åldersskillnad. Jag trodde att min period med toyboys var över sen länge, men han har öppnat upp för tanken igen. Han är klipsk och mogen för sin ålder, annars skulle tanken aldrig ha lyckats ta sig in överhuvudtaget. Och tanken börjar få mer och mer fäste för varje dag som går. Nu kommer jag på mig själv med att hoppas att han är på jobbet och jag ser fram emot att återgå till gamla rutiner att ta en paus när alla andra gör det för då vet jag att han är där. Jag ertappar mig själv med att studera honom och då oftast hans ben. Han har ganska långa ben och alltid väldigt välsittande jeans. Och han spelar fotboll på högsta nivå i kommunen. Det är något speciellt med fotbollsspelares ben. Bara titta på Ronaldos ben! Jag är inte en benmänniska vanligtvis, men de där lårmusklerna i de där jeansen… Då känner jag mig lite gumsjuk 😉 Så han får heta HotLegs.

HotLegs är ganska blyg, men det blir bättre och bättre hela tiden och dessutom jobbar han med Psykologen. Då kan man inte annat än att lära sig att bli härdad. Senaste veckan har tagit det hela till en helt ny nivå. Det som var lite oskyldigt suktande efter lite ögongodis har börjat utvecklas till en verklig tanke. Psykologen säger att han ger det tre veckor innan vi ligger med varandra och han verkar allvarligt investerad i det hela. Han har frågat flera gånger vad jag tror, om jag inte ska ge honom en omgång och väcka honom ur tjejskräcken en gång för alla. Men han är ganska övertygad att det är upp till mig att få till det för att HotLegs är för försiktig själv. Vad Psykologen inte vet är att han faktiskt inte är så blyg som han ger sken av.

Jag chockade honom häromdagen. Vi diskuterade att han och Psykologen inte pratar så mycket med varandra när de jobbar, att prat är överskattat. Sen tyckte han att jag skulle komma ner till där de jobbar en dag när Psykologen inte skulle dit. Då frågade jag vad vi skulle göra om vi inte ska prata. Psykologen brast i skratt och tyckte att det var en klockren invit, vilket det såklart var. HotLegs tyckte att det här var ju lätt. Det ska vara lätt, tyckte jag.

I går kväll hörde han av sig på Messenger och konversationen fortsatte tills vi båda låg i varsin säng. Jag är ju inte riktigt säker på vad jag vill ha ut av det här och definitivt inte vad han vill ha ut av det, så jag höll det på en lagom flörtig nivå. När vi tagit oss i säng kom vi in på ”händerna på täcket eller under”. Då tyckte han ”på” för ”under” är trevligare med sällskap. Jag höll med och tyckte att det var bra att vi var överens. Då chockade han mig genom att påpeka att jag inte kom ner till honom på jobbet som jag sagt att jag skulle. Nu är jag lite nervös nästan. För nu är det som uttalat och mer verkligt. Ska jag verkligen? Kan jag ligga med en 10 år yngre kille? Men jag kan ju inte låta bli att njuta av tanken att en 10 år yngre kille vill ligga med mig 😛

Enligt Psykologen har han någon tjej i sin egen ålder på gång, men det passar mig bara bra. Då blir det lättare att hålla det på en nivå som inte är så allvarlig. Lite uppmärksamhet, bekräftelse, närhet och sex. En egoboost helt enkelt. Det kan jag behöva!

Annonser

14 tankar om “HotLegs

    • Jag tror inte jag funderar så mycket längre. Han är ju ändå vuxen och inte nån snorunge. Han är ju äldre än Valpen var när vi träffades och det känns som huvudsaken, vilket betyder att jag börjar bli meeeer än vuxen 😛 Nu gäller det bara att få till det!

      • Ja så länge han är myndig så :D. Jag orkar inte bry mig. Har iofs några no-no’s men fullt rimliga med respekt för kidsen ;). Lite krasst kan man ju oxå fundera om man ska gifta sig med dom eller ligga. Bara kör 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s