Din röst i mitt öra

imagesCAZNMS72

Så här vill jag somna varje kväll…

Gårdagen var en konstig dag. Den startade med lätt frustration över ett lönesamtal, men på samma gång lite trevligt för att jag fick ännu lite mer bekräftelse på att jag är uppskattad på jobbet. Sen dalade humöret efter att Exet spelat lite martyr inför mitt ifrågasättande av hans val. Och så lite sorgsenhet på det då jag kände att det får vara nog med denna sk vänskap som bara duger när han känner sig ensam.

På väg hem från jobbet fick jag förslag om att cykla in på stan för att se på balklänningar på årets studenter vilket gav mig motivation att äntligen laga punkteringen på min cykel som stått oanvänd i flera år. Antiklimaxet som kom när det visade sig bara vara luftbrist och inte hål var nästan skrattretande. Men det sköna i att kunna cykla till stan istället för att alltid ta bilen var ändå värt det.

Sen började överraskningarnas afton. För när vi stod där och såg på både gräsliga klänningar och otroligt vackra klänningar, fula bikinilinjer och djupa solbrännor, då kom det ett sms. Som avslutades med ”jag ringer sen om jag hinner”… Varför då? undrade jag genast och lämnade det hela med tanken att han ändå inte kommer att ringa.

Wing woman som också var sällskapet in på stan har fixat våra midsommarplaner. Killen hon ligger med har en kompis som är singel och hon har funderat länge och väl hur hon ska få ihop oss och nu har hon hittat lösningen. Så på midsommar ska vi åka båt med de två. Hon och ligget är inte direkt officiella. Den lyckligt ovetande kompisen tror att ligget är lite lurig om det hela för att Wing woman ska med, medan han egentligen är lurig för att jag ska med. Ligget är nämligen också med på matchmaking-planerna. Stackars kille! Men han verkar rolig, så det ska bli kul i vilket fall som helst. Jag hyser dock inga större förhoppningar om att det ska klicka på något plan.

Jag somnade efter 22, hyffsat nöjd med dagen ändå, men ändå lite fundersam. 23.30 vaknade jag av ett sms: ”vaken?” Ja, men ni kan väl räkna ut vad svaret blev?! Jag sov ju egentligen, men svarade givetvis JA. Så då ringde han. Jag vet ännu inte varför, men vi pratade i över 45 minuter tills vi båda var för trötta. Så fick jag somna om med hans röst i mitt öra…

Annonser

En tanke på “Din röst i mitt öra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s