Söndagar

imagesCAO0XIY6

Jag vill dela mina söndagar med dig och göra dem bättre än de är nu…

Vi landade på svensk mark på lördag kväll. M åkte direkt till sin pappa och jag var själv hemma. Känslan av att sova i egen säng var underbar, men då vaknade ju också upp ensam till söndag som är den dag i veckan jag nästan hatar samtidigt som jag vet att jag skulle kunna älska den om bara rätt person fanns i mitt liv. Solen lyste och balkongen uttryckligen bad om användning. 08:an hörde av sig för att höra hur resan varit och frågade om dagens planer. Jag övervägde att ljuga för jag var inte säker på att jag ville ha sällskap, men gav till slut mig själv en lätt smäll på käften och bjöd in henne. Och det blev den mysigaste söndagen på länge.

Solen når balkongen efter elva så vi startade med att hämta thai till lunch, tog fram en kortlek, åt ute i solen och spelade sen kort på två. Efter någon timme fick vi sällskap av en till tjej som hade med sig isglassar. Hennes ankomst gjorde att vi kunde spela lite roligare spel så det gjorde vi de närmaste timmarna innan vi tog oss i väg för ett ryggpass på gymmet vid sextiden. Jag som inte tränat på en vecka tyckte det var ljuvligt att vara tillbaka där och jag kände mig stark och snygg med lagom solbränna. Körde direkt från gymmet till bussen och hämtade M, handlade på vägen hem och startade grillen. Sen kom 08:an tillbaka och så grillade vi så att jag har matlåda hela veckan med sjukt gott grillat kött och kyckling. Plötsligt var det kväll och den vanliga söndagsångesten fick aldrig tillfälle att slå till. Dessutom avslutade jag kvällen på ett ganska angenämt sätt.

Från det att vi satt på balkongen och spelade kort och fram till att jag gick ner i gymmet sms:ades det fram och tillbaka. Han hade sett oss på balkongen och tyckte att vi hade för mycket kläder på oss. Efter bara några inkomna sms sa 08:an att Obotlig kommer att få ligga ikväll. Själv hade jag inte en endaste tanke på det. Han har varit skyldig mig massage i flera veckor, men jag har inte känt något större behov av att driva in skulden. Vi kom in på det under sms:andet och han föreslog att att han kunde betala på kvällen. Precis som på dagen med 08:an funderade jag både en och två och tre gånger om jag verkligen ville ha sällskap och speciellt av honom, men gick till slut med på det.

Han masserade mig i nästan två timmar. En skön blandning av massage som gör lite ont och massage som bara är ljuvlig. Nya J är en jävel med sina händer, det är bara att konstatera, vilket jag har konstaterat redan första gången han rörde vid mig. Svältfödd på fysisk beröring som jag är så ångrade jag definitivt inte att jag till slut gav med mig. Att känna värmen från någons händer var precis vad jag behövde. Och massage blev till slut mer än jag räknat med och plötsligt var vi nakna och svettiga, inte bara från aktiviteterna utan även från den tryckande värmen i min lägenhet. Utpumpade somande vi där och vaknade långt in på natten då jag insåg att jag skulle upp och jobba. Slut på semestern och slut på en söndag som innehöll allt bra som jag önskar att alla söndagar skulle innehålla: sol, goda vänner, mat, träning och värmen från en annan människas kropp mot min.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s