Förnedring

imagesCALLD1ZP

En hård jävla pungspark är vad du förtjänar just nu…

Morgonen hade kunnat vara tung. Den hade kunnat vara morgonen efter tårar då ännu en förväntning sprack. Men till slut kommer även jag till en gräns då nog är nog.

Jag förtjänar någon som verkligen vill ha mig i sitt liv, som inte håller mig gömd. Jag förtjänar någon som verkligen vill vara en del av mitt liv, som inte bara ser mig som ett alternativ då inget annat finns. Jag förtjänar någon som gör vad han kan för att få träffa mig, som inte bara kommer med ursäkter när det inte blir av. Jag förtjänar någon som vill att hela världen ska veta att jag är hans, som inte har mig som en väl dold hemlighet. Jag förtjänar någon som har mig i sina tankar, som inte bara tänker på sitt eget. Jag förtjänar någon som bryr sig om hur jag mår, vad jag tänker och känner, som inte tar mig förgiven.

Han kommer bara med ursäkter och väljer hela tiden annat att göra framför att vara med mig, trots att han sagt att vill fortsätta träffa mig utanför jobbet. Att han inte kan säga som det är gör att det hela börjar kännas förnedrande. Jag lägger mig själv framför hans fötter och han tar bara en liten omväg för att undvika att trampa på mig. Ibland känns det som att det skulle vara bättre om han bara trampade rakt på istället, då skulle jag veta.

Jag lät honom veta idag att det känns förnedrande och då blev han lite till sig och undrade varför. Sen hade han ändå inga svar när jag förklarade. Jag vet att han inte gör det medvetet för att göra mig illa, men om jag inte betyder mer än så här för honom så borde han ha nog med respekt för att säga det. Respekt för mig som person och för vår vänskap som han säger sig inte vilja förlora. Jag vill inte tro att han bara gör det för bekräftelsen eller för att äta kakan och ha den kvar, jag tror att jag känner honom bättre än så. Men jag förstår inte. Trots det uppenbara ointresset för hur hans agerande påverkar mig så gav han mig ändå både en kram och en puss när jag lämnade honom. Varför göra det om han inte vill fortsätta?

Annonser

5 tankar om “Förnedring

  1. Ja du, varför? För att det går har jag bittert fått erfara. Som jag sa tidigare så är det som en manual hur det funkade med Big när jag läser detta. Att jag inte kunde bryta då var just för att vi verkligen var vänner och kunde snacka om allt. MEN är det inte det man vill ha…vänner med förmåner så lägg benen på ryggen och spring åt andra hållet. Förlåt att jag inte är mer uppmuntrande. Utgår bara från egen erfarenhet och flera år förspillda.

    • Jag uppskattar din ärlighet, egentligen mer än uppmuntran 🙂 Du vet vad du pratar om och jag vet att det du säger är av omtanke, så tack!

      Det svåraste med det hela är ju just det faktum att vi är så bra vänner. Hade vi inte varit det hade jag bett honom dra åt helvete för längesen.

  2. Kanske är det för att han vet att han alltid kan göra såhär mot dig, som gör att han gör likadant mot dig varje gång. Du är ju alltid redo att träffa honom. Jag tycker du inte ska prioritera honom i första hand. För han gör ju inte det med dig… Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s