Fifty shades…

thCA7MKSIPthCA8019LD

Fifty shades of fucked up… is that what you are..?

Snart har jag lyssnat färdigt på sista boken i Fifty Shades-serien. Det är nånting med de här böckerna… De är inte jättebra skrivna, mycket upprepningar, samma ord och meningar och uttryck rakt igenom. De är inte egentligen speciellt djupa, men samtidigt drar de i någon sträng i hjärtat och själen som gör att man vill fortsätta. Givetvis fyller de sitt syfte när det gäller erotiken, men författarens beskrivning av Christian Grey ger böckerna något mycket mer. Och just därför kan jag knappt vänta till filmatiseringen. Skådespelaren som får rollen som Christian kommer att avgöra hela filmens öde tror jag. Det kan inte vara vem som helst för bilden av honom är väldigt målande i böckerna. Vad jag har hört så står det mycket och väger mellan Matt Bomer som spelar Neil Caffrey i en av mina och Mafis absoluta favvoserier, White Collar och Ian Somerhalder som spelar Damon Salvatore i Vampire Diaries. Och båda två är ju helt gudomliga att se på. Dräggel, säger jag bara! Eller vad säger ni?

Annonser

4 tankar om “Fifty shades…

  1. Håller med i det du säger, inget litterärt underverk alls. Blir galen på vissa saker men absolut fångar den en. Lite som isfolket serien. Men jag tycker det är rätt skönt att inte böcker inte alltid är så förbannat djupa. Det är som att se en chicklitfilm…inget djup men alldeles perfekt i all sin enkelhet. Sen gillar jag sexdelen och erotiken i böckerna. Brott och straff och Stolthet och fördom är ”fina” böcker varav jag somnar efter en halv sida av den sistnämnda och den första kunde kortas ner till en tiondel. Huvudsaker folk läser så skitsamma. Ser verkligen fram mot film!! Håller på snubben till vänster, den andra ser lite för valpig ut.

    • Det behöver inte alltid vara så djupt och invecklat. Det räcker bra att den är sexig och emellanåt faktiskt ganska rolig 🙂 Ska bli intressant att se hur detaljerade filmerna blir. Lär ju censureras en hel del 🙂

      Han till vänster är bög, men det skiter jag i för han är sjukt het och skulle passa bra som Christian 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s