You´ll never walk alone

thCAT9YE1Y

Kommer du låta mig gå ensam..?

Tatueringar har alltid varit min svaghet. Tatueringar och rakade skallar. Inte rakade så att det blänker, men väldigt snaggade. Och muskler, men inte någon oxe utan vältränad i lagom storlek. Kanske är det imagen av bad boy över det hela som gör det.

Mafi är nu på god väg att bli den ultimata drömmannen. Rakad skalle har han haft hela tiden. Hockeyrumpan har också varit ett stort plus redan från början. Igår på gymmet slogs jag av hur hans kropp har förändrats på de fem månader som gått sedan jag första gången såg honom naken. Han är bredare över axlarna och bröstkorgen. Så där så jag vet hur det skulle kännas att stryka över dem och känna musklerna spela. Smal över höfterna, platt mage, tydliga armmuskler, men ändå mer fit än stor. Perfekt! Men hans hud är ett blankt blad, helt utan bläck. Inga teckningar att följa, inga bilder att studera. Hittills…

Så snart han får en tid kommer även han att lägga sig under nålen. Få bläck in i huden som någon kommer att få följa, beundra och röra. Blir det inte jag hoppas jag att det blir någon som vet att uppskatta det som det konstverk det är. När han berättade vad han tänkt göra kunde jag inte annat än att falla lite till. Han har en tanke bakom allt och tanken bakom gaddningen är vacker samtidigt som den är så typiskt pojkaktig att jag måste le. Text draperad över revbenen som fortsätter upp mot skuldran som byggs ut ner över axeln. Motivet på axeln är en slags hyllning till vänner som han förlorat. Även texten är det. ”You´ll never walk alone”… Men de som har lite koll på fotboll vet också att texten kopplas samman med Anfield, Liverpool FC´s hemarena.

Jag gillar tatueringar med budskap, som betyder något för den som bär dem. Min tanke nu är att rita ett förslag åt honom. Både för att det känns som ett roligt projekt och jag har inget just nu och för att jag vill ge honom något som visar hur väl jag känner honom. Kanske en dum grej att göra, men det finns ju inget som säger att jag måste ge den i slutändan.

Annonser

4 tankar om “You´ll never walk alone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s