Nya upptäckter

Väck inte den djävul som sover…

Tajta jeans som håller kurvorna på plats, tajt långärmad tröja, vit med svarta ränder, lila halsduk, bruna skinnkängor… Kommer ensam in i matsalen och medan jag tar brickan hör jag två män i 40-50 årsåldern prata medan de tror att jag inte hör dem. Förmodligen entreprenörer utifrån.

-Trodde inte det fanns snygga tjejer på det här stället! Mmmm… mmmmm…mmmm… (börjar flina för mig själv)

-Fast sånt ska du ju inte tänka på… (kompisen med den första kommentaren är antagligen gift)

Jag ser dem stirra ett bra tag medan jag tar min mat. Äter ganska snabbt eftersom jag har saker att göra. Tar min bricka och passerar dem igen. De tror fortfarande att jag inte hör dem.

-Satan också!!! Men en sån där är ju säkert inte ledig…

Kommentarer som dessa stör mig inte, de snarare roar mig för att killar tror att de är så diskreta och osynliga. Det är givetvis också en egoboost. Mitt problem är att jag önskar att jag kunde behålla den känslan inför de personer jag är svag för. Jag vet att Mafi tycker om mig och är attraherad av mig, men min osäkerhet kring hur djupt han tycker om mig förstör så mycket för mig. Jag är en stark person som vet att jag är smart, duktig, händig, själständig osv. Men när det kommer till kärlek är jag på gränsen till ynklig.

Jag önskar att jag kunde vara så självsäker att jag kunde ta det hela med ro, att jag kunde vara lugn och inte stressa. Att jag kunde vara lite mindre låst och mer obrydd. Jag önskar att jag kunde känna trygghet i tron på att det som är meningen, det kommer att ske. För det hjälper inte mig att tänka att det som inte sker, det var inte meningen. Det gör inte mindre ont för det. För jag vill ju så gärna att det ska vara meningen att bli vi. Men jag önskar att jag kunde känna styrka när jag tänker tanken. Och jag önskar mest av allt att jag var så självsäker att jag inte kände det jag upptäckt att jag känner för första gången i mitt liv… svartsjuka. Att inte veta var vi är, vad vi är, vad vi kommer att bli gör mig så osäker att jag väckt en grön djävul inom mig och det känns inte bra. Men alltid lär man sig något nytt om sig själv tydligen. Good or bad…

Annonser

En tanke på “Nya upptäckter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s