Hard working man

Jag åker med dig vilken dag som helst…

Det är någonting så himla charmigt med att komma från kontoret i jeans, vita converse, en svart t-shirt med spets över axlarna och svart skinnjacka, gå in i ett stort magasin där det kör omkring nyfikna gubbar och sen bli upplockad i en av truckarna av världens sexigaste man i skitigt ”blåställ”. Kontrasten är så underbar. Och att sen för första gången få åka med honom när han jobbar, se hur han effektivt och smidigt gör sitt jobb fyller mig med en stor känsla av stolthet. Det skadar inte heller att se när han tar i med hela kroppen och den perfekta hockeyrumpan vid stängning av tunga skjutdörrar. Bara att sitta där och betrakta honom med ett leende på läpparna.

Jag må vara en kontorsråtta, men jag trivs där nere med gubbarna. Jargongen är så härlig och rå och jag älskar att de slutat censurera sig själva när jag är där som de gjorde i början. Jag får höra både det ena och det andra, ofta saker som jag kanske kan tycka är too much information, men det är ändå så jävla skoj. Och jag lider definitivt inte av någon idiotisk föreställning om att lika barn leka bäst. Självklart vill jag ha en partner som är smart, som har åsikter, som har ambitioner i livet, men efter att ha sett hur Exet drivit sina ambitioner till den yttersta gränsen där inget annat har betydelse så har jag hellre en ”simpel knegare”. Mafi är väldigt smart och har definitivt åsikter om det mesta. Han är ingen som bara följer med strömmen utan tänker för eget huvud. Han är skicklig på det han gör och trivs med det. Det är viktigare för mig än att ha en man som bara tänker på sitt jobb och därför aldrig är hemma. Och skitiga arbetskläder och valkiga händer är så ofantligt mycket sexigare än kostym och kvinnohänder.

Och det bästa av allt är att han för mig är väldigt manlig fysiskt, både genom hur han ser ut och vad han jobbar med, men privat är modeintresserad och personlighetsmässigt väldigt mjuk och känslig. En perfekt kombo för Obotlig 🙂

Annonser

2 tankar om “Hard working man

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s