Alltid tre steg före

Finns det plats för mig i ditt liv?

Jag var givetvis förväntansfull inför fredagkväll, att kanske äntligen få umgås som vanliga människor, men jag höll inte andan direkt. För jag visste att det mycket väl kunde skita sig, nästan räknade med det. Och givetvis gjorde det det. Han skrev att han inte hinner, att han glömt att han lovat bort sig. Kan ju låta som en dålig ursäkt, men det slog mig att jag faktiskt visste om att han lovat bort sig för han har nämnt det förut när vi pratat om vad som händer i våra liv framöver. Så jag visste att han talade sanning. Jag sa åt honom att lova bort sig till mig nästa gång och han svarade ”I will!”.

Hela grejen fick mig att börja fundera. Så som mitt liv ser ut idag, med en dotter som bor med mig i princip på heltid, kombinerat med min personlighet som har en tendens att tänka tre steg framåt, såg allt plötsligt dystert ut. Jag blev inte egentligen så besviken över att han inte kom på fredag utan det som var jobbigast var att jag vet att vi inte kommer att kunna ses på ungefär tre veckor annat än på jobbet. Och tre veckor känns länge så här i början. Jag vill ju att vi ska komma igång eller vad man nu ska kalla det.

Jag har kort vecka nu för på fredag är det äntligen dags för en trip till hufvudstaden och att äntra Globen. Lady Gaga, shopping och tjejhäng står på schemat 🙂 Nästa helg har jag lovat M att hon får vara hemma eftersom hon till helgen har varit hos Exet fyra helger på raken. Mafi ska dessutom jobba den helgen så det passar ju bra, men det betyder att vi inte kan planera in nåt förrän om tre veckor. Jag tänker så långt hela tiden för att jag har barn, det gör inte han.

Det får mig att fundera hur jag ska passa in i hans liv egentligen. Han har en ganska stor umgängeskrets och jag vet att de gillar att samlas och äta eller kolla film. Och jag vill också allt det där, men hur? Jag kan inte sitta en onsdag och dega i en soffa halva natten om den inte är min egen. Det har som aldrig kommit upp, det faktum att jag har en dotter som idag började mellanstadiet. Han vet självklart att jag har henne, men jag har ingen aning hur han tänker kring det. Om det skrämmer honom eller kommer att bli ett problem.

Annonser

2 tankar om “Alltid tre steg före

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s