Flyger iväg…

…mot ännu en sommar utan dig…

Förra året offrade jag min semester för att få chansen att landa ett riktigt bra jobb och det lönade sig, men nu känns det att det är längesen jag var ledig ordentligt. Det är ett och ett halvt år sedan vi var i Indien och två år sedan jag hade sommarsemester. Jag trodde att jag skulle ha en mer tydlig nerdräkning och att tiden de sista veckorna skulle snigla sig fram, men jag har haft så fullt upp på jobbet med halvårsbokslut och nästan varje kväll den senaste veckan har haft aktiviteter inbokade så tiden har flugit förbi. Idag däremot går det saaaakta. Minuterna sniglar och jag funderar starkt på att smita redan efter lunch. Jag har gjort allt det jag kan göra för att förbereda inför semestern och inför återkomsten i augusti, så jag behövs liksom inte här längre.

Idag kommer M hem igen. Och som hon har längtat! Det känns lite gott i mammahjärtat. Jag ska göra mitt allra bästa för att ge oss båda en skön och minnesvärd semester. Först i lugnet hemma och sedan bland fjällen. Och när vi ändå är där uppe tror jag vi åker över gränsen till Norge och hälsar på morfar. Jag var där sist när jag och Exet precis blivit tillsammans och M inte ens var påtänkt. Det är 11 år sedan. M har alltså aldrig sett var hennes moffa bor. Fy skäms på mig!

En liten rastlöshet kryper ändå i skinnet just nu känner jag. En oro över att ingenting händer och att sommaren snart är förbi fast den inte ens börjat och att ännu ett år snart har gått. Det var inte så här jag tänkte mig att det skulle bli. Jag har behövt ganska mycket av den här tiden, men inte fyra år. Det är på gränsen till alldeles åt helvete för länge. Det kommer att bli svårare och svårare att släppa in någon på riktigt och alla provflygningar som kraschlandat gör att jag sällan flyger nu längre. På sommaren vill man flyga! För att till hösten landa tillsammans på stadiga ben. Men ännu en sommar utan kärlek kommer säkerligen att gå. Suck…

Annonser

En tanke på “Flyger iväg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s