Den sommartid nu kommer…

Kommer du att dela något kapitel av denna sommar med mig?

För ett år sedan vid den här tiden började Nya J smyga kring knutarna igen. Han hade inte riktigt börjat krypa under skinnet än, men väldigt snart var han så långt in att det inte fanns någon återvändo. Början av sommaren kantades av rädsla inför att släppa in honom igen, spirande frön av länge efterlängtad närhet och längtan. Efter midsommar kantades den av oro, väntan och bristande hopp. Och innan högsommaren helt infunnit sig var det förkrossande fallet från molnen ett faktum. Min sommar var fylld av besvikelse, förödmjukelse och sorg. På sensommaren gjorde jag ett försök att hitta nya vägar, men föll pladask på arslet och förlorade en vän på kuppen.

Den här sommaren ska inte kantas av så mycket negativitet som den förra. Sommarens första dag ska inledas med att hälsa Valpen välkommen hem. En dryg vecka efter det slutar M skolan och jag får semester från mammarollen i en månad(kanske med undantag för någon helg). Då ska jag jobba, träna och bara njuta av egen tid. Skulle helst lägga in lite sex där också, men det får vi se hur det blir med den saken. Första helgen efter skolavslutningen ska jag vara mingelfotograf på ett bröllop, vilket ska bli hur kul som helst då nästan alla mina vänner är bjudna på det bröllopet. Sen när semestern från mammarollen är över blir det riktig semester vilket jag inte haft på två år om vi bortser från Indienresan förra julen. En av dessa veckor blir jag barnledig igen då jag tar mitt pick och pack och drar till fjälls. I år SKA Kebnekaise bestigas!

Så denna sommar ska handla om MIG och om att njuta. Inte kantas av svår längtan, krossade illusioner och brustna hjärtan som den förra. Jag vill verkligen kunna se tillbaka på denna sommar med ett leende över läpparna, ett lugn i själen och ett starkt hjärta.

Annonser

4 tankar om “Den sommartid nu kommer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s