Jag SKA komma dit igen

Jag lyckades förut. Jag kan göra det igen!

Jag väntar ännu på den dag då jag inte ägnar dig en enda tanke. Den dag då tiden går utan att du saktar ner den. Den dag då annat fyller mina tankar så att du inte längre får plats.

Under vintern, när jag var tvungen att backa sist, lyckades jag komma till den dag då du inte längre dök upp på min näthinna. Jag slutade reagera på inlägg du gjorde, jag slutade titta på bilder av dig, jag gav upp tanken på att försöka komma i din närhet. De gånger jag såg dig och pratade med dig kom mycket tillbaka, men däremellan levde jag vidare. Jag lyckades hålla dig gömd och instängd i en vrå som inte gjorde ont. Sen var du tvungen att förstöra allt!

Men jag jag SKA komma dit igen. Den dag då jag inte hejdar mig vid dina inlägg. Nu funderar jag på om jag kanske måste blocka dig så jag slipper se. Vi har alltså kommit dit. Det som brukar vara bland de sista stegen i mina processer för att glömma. Men jag SKA komma till den dag då jag kan se ut genom fönstret, skymta din arbetsplats och inte fundera vad du gör, var du är och vad du tänker. Och jag SKA komma till den dag då tiden inte saktar ner vid vissa tidpunkter på dagen. Tidpunkter då jag vet var du är och hur väldigt nära mig du är. Tidpunkter då jag nästan omedvetet börjar röra mig i huset för att få en skymt och fåfängt hoppas att du ska stå i min dörr igen. Och jag längtar till den dag då tankar på dig inte drabbar mig som ett nålstick i hjärtat och med tårar som fyller ögonen. Jag SKA komma dit en dag.

Tanken på att få komma till den dagen får mig att le. Jag vill möta dina ögon varje dag, men när jag vet att jag aldrig kommer att få stanna där kanske det är bäst att låta bli.

I don´t wanna see you anymore. I´m just not that strong.

I love it when you´re here, but I´m better when you´re gone…

Annonser

3 tankar om “Jag SKA komma dit igen

    • Jag blockerade Nya J och det var nog det bästa. Efter ett tag tog jag bort den och då var det okej igen. Men jag behövde det och tror att jag kanske kan behöva det nu också… Vi får se.

      • Precis man kan behöva ett break, att inte veta för jag är så jäkla snokig så att jag går å kollar om det går…nu har jag på msn det är okej…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s