Håll tankarna borta…

Vilka projekt håller dig borta från mig?

Om någon undrar vad jag gör för att hindra mina tankar från att helt löpa amok i min väntan som snart passerar tre månader… så har jag en massa projekt.

Projekt 1: Kroppen… Har ju en plan att fjällvandra i sommar och springa Tjejmilen. Löpträningen borde ha startat för längesen, men ett ruttet knä har hindrat mig. Nu har jag så smått kommit igång, men tar det lugnt så att det inte skiter sig igen. Det är svårt att ta det lugnt har jag märkt, så det är prövning av tålamodet. Men det håller tankarna borta.

Projekt 2: Renovering av lägenheten… Fräschar till 50-talsköket så gott det går. Byter tapeter i både mitt och M´s rum. Ikväll ska det målas tak. Älskar att renovera, men hatar slipa-spackel-delen. Med hög musik så håller det tankarna borta.

Projekt 3: är egentligen inte projekt, men det är en sak att se fram emot… Lady Gaga i Globen 31/8!! Som passade perfekt eftersom jag ska springa Tjejmilen 1/9. Så då har jag en helg i Sthlm att se fram emot. Enda problemet är att om tiden tills dess går snabbt så betyder det att sommaren då är över. Inte bra! Men i alla fall, det håller tankarna borta.

Annonser

En tanke på “Håll tankarna borta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s