Att glömma tiden

Med dig får tiden gå hur snabbt den vill, bara jag en dag får vara vid din sida 

Om vi hade möjlighet skulle vi med lätthet kunna prata flera timmar. Om vad som helst. Om det djupa och svåra. Om det oviktiga och roliga. Tiden försvinner så otroligt snabbt de få gånger vi får chansen att vara ensamma. Idag var en sån dag. 

Jag kom ner till fikarummet mycket i förhoppning att få se honom, men jag vet ju hur han är så jag var beredd på att bli besviken. Det blev jag inte. Han satt med några andra i ett bord så jag satte mig där och vi svamlade på allihop ett tag. När en efter en började försvinna trodde jag att han också skulle resa sig, men han satt kvar.

Vi pratade inte om något allvarligt den här gången, men det spelar ingen roll. För vi lär känna varandra. Vi pratade om inredning och hemmabyggen. Jag ska renovera mitt kök så vi kollade på bilder av köket och han kom med sina åsikter hur han tyckte jag skulle göra. Han ska bygga ett utebord av gammalt timmer och betong så vi diskuterade lösningar och idéer kring det. Vi pratade jobb och tråkiga arbetskamrater. Vi seglade iväg på att bygga en linbana mellan mitt kontor och hans område efter att ha bråkat om vem som skulle bära vem tillbaka till jobbet. Sen upptäckte han att han glömt tiden och blev tvungen att springa.

Jag tror att vi lätt skulle glömma tiden ofta om vi kunde. Om det bara var han och jag. Drömma oss bort till ljudet av den andras röst och känslan inombords. Försvinna i varandras ögon mer än vi redan gör. Prata till långt in på nätterna. Han gör mycket av det jag vill ha i en kille. Han lyssnar och kommer med frågor och idéer. Han berättar saker hela tiden. Från enkla vardagssaker till djupa känslor. Han tittar rakt på mig, verkligen ser mig när vi pratar. Och ofta ser vi bara på varandra utan att säga ett ord. De gånger han rört vid mig har han gjort det med känsla och precis så som jag älskar. Ordentliga kramar, flätade fingrar och strykningar över kinden.

Om det bara vara han och jag…

Annonser

2 tankar om “Att glömma tiden

  1. Men shit!! Det är ju så man önskar att den framtida mannen var. Att man kan prata om allt. Härligt!!! Inget tecken på att han har pratat med tjejen och är på väg därifrån???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s