Alla var där

Call your girlfriend… Det är allt jag har att säga.

Årets happening blev den roligaste kvällen på väldigt länge. Stan vimlande med människor, fullsatta hotell, slutsålda konsertbiljetter, slutsålda förköp till efterfesten. Och kroppen fylld av spänning inför allt. Konserten var riktigt bra och jag fick umgås med vänner från förr som jag saknat. Till efterfesten på lokala utestället var det kö trots att jag smet från konserten innan alla andra för att komma in. Det brukar aldrig vara kö, i alla fall inte så lång som den var. Väl inne var det bra musik och allt eftersom stället fylldes på steg stämningen. Vi bodde i princip på dansgolvet hela kvällen. Bara korta pauser för att ta frisk luft och då menar jag verkligen frisk luft eftersom värmen från alla människor gjorde slut på allt syre i lokalen. Dansgolvet var som en bastu, men jag njöt i fulla drag.

Jag som av någon anledning nästan aldrig blir uppraggad på krogen fick uppleva försök från flera håll. Vissa någorlunda intressanta, andra not so much. Det var skoj med uppmärksamheten, men blicken sökte och hjärtat väntade. Ett tag trodde jag inte att han skulle komma alls. Kanske bli bortskrämd av kön. Men så plötsligt stod han där. Snygg, stilig, perfekt hockeyrumpa. Han såg mig först inte så jag hann betrakta honom ett tag. När han sen upptäckte mig stannade han till, började smyga bakom ryggen på sin kompis på skoj och gick sedan snabbat runt ett bord för att komma fram. Han gav mig en stor kram med orden ”fan, vad fin du är!” Vi pratade lite och såg på varann och så sa han med ett leende att jag måste sluta se på honom så där för att han blir generad. Jag frågade hur jag ska kunna se på honom på nåt annat sätt än jag gör. Då gjorde han en grimas som för att säga ”vad gör du med mig, kvinna!”. Han sa att han måste gå, tog tag i mitt ansikte och gav mig en puss på kinden. Sen gick han. Jag förstod varför samtalet blev kort när jag senare såg honom med sin flickvän.

Det kunde ha gjort mig ledsen att se dem tillsammans, men det gjorde det inte. Visst, kanske lite, men jag känner ändå att jag vet för mycket om deras förhållande och vad han känner inför henne för att låta det såra mig. Det förstörde definitivt inte min kväll. Bara den korta stund vi fick säger mig ganska mycket. Jag VET att han tycker om mig. En dag, på ett eller annat sätt, kommer det att vara värt det. All väntan, all längtan, all rädsla. Kanske får jag vänta flera månader till. Kanske inte. Men jag kan göra det. Han är värd det.

Jag är kluven till det jag gjorde sen när kvällen höll på att ta slut. Ett av mina span under kvällen var en kille som jag sett på gymet och vi började prata. Det slutade med att han följde med mig hem. Jag antar att det var en ren fysisk grej. Det finns ingen jag hellre vill vara med än Mafi och han var ständigt i mina tankar under natten, men jag är bara människa och han är inte fri än. Det tar lite emot att göra så där. Jag är en ytterst lojal person, så även om jag vet att jag inte har några skyldigheter så känns det konstigt att göra det jag gjorde. Att dela med mig av min kropp när mitt hjärta finns hos någon annan.

Annonser

En tanke på “Alla var där

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s